VOTEAZA!!!!

VOTEZI la roblogfest 2010

PuB

@trium c@fe

www.atriumcafe.ro


joi, 21 ianuarie 2010

Despărţirea corectă a cuv "studenţie" - "res-tan-ţe"

ZIUA ARE 16 ORE, NU 24


Prinsi intre cursuri, job, iesiri cu prietenii, studiu, navigat pe Internet si somn, vietile noastre par sa se deruleze in fiecare zi pe repede-inainte. Ne trezim, nici nu apucam bine sa realizam tot ce ne-am propus pentru ziua respectiva, si deja e noapte si trebuie sa dormim. Ei bine, in cazul nostru nu e vorba (doar) despre lene si amanare a treburilor sau alte motive de acest fel – e ceva mai mult. Se pare, asadar, ca intuitia noastra nu a dat gres nici acum: specialistii spun ca ziua are, de la o vreme incoace, 16 ore, nu 24.

Explicatiile stiintifice pentru acest fenomen sunt variate. Totusi, printre cele mai plauzibile se numara cea care are la baza rezonanta Schumann. Aceasta rezonanta se refera la frecventa campului electromagnetic al Pamantului, care era, pana prin anii ‚80, de 7,83 hertz. Partea cea mai interesanta este ca aceeasi frecventa o au si vertebrele si creierul nostru si ca, in afara rezonantei Schumann (deci, in spatiul cosmic), organismul uman nu mai functioneaza cum trebuie si se imbolnaveste.

Cu toate acestea, incepand cu anii ‚80, frecventa campului electromagnetic al Pamantului s-a schimbat, trecand de la 7,83 la undeva intre 11 si 13 hertz. De ce? Nimeni nu a putut sa ofere un raspuns concret. Cert este, insa, ca din aceasta cauza au aparut atatea dezechilibre ecologice, cat si numeroase comportamente deviate la oameni sau conflicte mondiale. Si, nu in ultimul rand, aceasta este cauza pentru care toti resimtim senzatia ca timpul ni se scurge printre degete... Din pacate, nu este doar o iluzie: ziua nu mai are de cativa ani 24 de ore, ci doar 16...

Ce ne ramane de facut in aceasta situatie? Poate sa aplicam cu si mai multa strasnicie vechea zicala latina (devenita cliseu): carpe diem! Voi ce credeti?

Studentie.ro

2 comentarii:

Masaj erotic Constanta spunea...

foarte tare :))dar nu se aplica la toti studentii

Iulia spunea...

E greu stiu, am trecut si eu prin aceea perioada stiu cum e...